RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Ловеласи без гальм: три найкращі коханці за іменем

Езотерики розповіли, володарі яких імен славляться найкращими коханцями "без гальм". У списку: Данило, Василь та Валентин.

Про це пише Kinoafisha.

Читайте також: Море романтики і любові: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на День святого Валентина

Фахівці з енергопрактик стверджують, що ім'я здатне доволі сильно впливати на характер та особисті якості людини. Так, у ситуації з вищепереліченими іменами чоловіки матимуть характерні особливості у питанні вірності. Застерігають, що жінкам з такими ловеласами у серйозних стосунках буде доволі непросто, оскільки обранець постійно норовитиме доглядати за іншою.

Данило

Володарі такого імені боротимуться все життя зі своєю натурою. Їм буде дуже складно залишатися вірними тільки одній представниці прекрасної половини людства. Це чоловіки, які обожнюють фліртувати, підкорювати та зачаровувати. Вони ніколи не пошкодують зайвий раз сказати комплімент чи зробити романтичний жест.

Василь

Такі чоловіки дуже привабливі і нерідко простодушні. Власники такого імені часто без зусиль привертають увагу протилежної статі. Однак не надто тяжіють до довгострокових зв'язків. Їхні романи, як правило, часто швидкоплинні.

Валентин

Чоловіки з красивим іменем Валентин, названі на честь покровителя всіх закоханих, не надто вірні. Вони вирізняються підвищеною комунікабельністю, а своїх партнерок змінюють швидко, без довгих роздумів. Проте у зрілому віці зустрічають "ту єдину", яка змусить змінитись.

Раніше "Апостроф" писав, жінки з якими іменами назавжди запам'ятаються своїм чоловікам, попри те, як довго триватимуть їхні стосунки.

  • Вас також може зацікавити:

Велес, Люцифер і Афіна-Пенелопа: які незвичні імена давали кияни своїм дітям у 2023 році

Які прізвища в Україні давали людям з дефектами та особливостями тіла

Перевірте своє: які прізвища в українців мають грецьке походження