RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Подолають всі перешкоди: Повня у Діві найсильніше вплине на ці три знаки Зодіаку

Повня у Діві, яка відбудеться цього року 24 лютого, обіцяє бути часом значних змін та випробувань для багатьох, але особливо для знаків земного стихії – Тельця, Діви та Козерога. Ця астрологічна подія може принести в їхнє життя унікальні виклики, але разом із цим і надзвичайні можливості для особистісного зростання та подолання перешкод.

Далі про це розкаже "Апостроф" з посиланням на матеріали Collective World.

Читайте також: Повня 24 лютого принесе щастя: для трьох знаків Зодіаку розпочнеться біла смуга

Телець

Телець відомий своїм упертим характером. Коли представники цього знаку чогось прагнуть, їхнє тунельне бачення бере верх, поки вони не повертаються до реальності, перейшовши фінішну пряму.

Цього повного місяця у знаку Діви Тельцю доведеться звільнитися від того, що заважає щастю. Для Тельців ця повня стане моментом переосмислення та переоцінки цінностей і того, що ви вважаєте справді важливим у своєму житті.

Ви можете зіткнутися з необхідністю зробити вибір між кар'єрою та особистим життям або між тим, що ви хочете робити, і тим, що від вас очікують інші. Однак ці виклики допоможуть Тельцям стати сильнішими та більш впевненими у своїх рішеннях.

Діва

Повня у їхньому знаку сколихне світ Дів. Підтримка вашого повсякденного життя більше не може задовольнити ваше зростання. Ви потребуєте нової легкості. Оскільки цей місячний період запалює життя, ваш шлях виглядає більш перспективним і емоційно зцілюючим.

Щоб виховати цю новонароджену іскру надії, Діва повинна позбутися сорому і провини. Для Дів, що перебувають під безпосереднім впливом повні у своєму знаку, цей період може стати часом інтенсивного самоаналізу та самовдосконалення.

Ви можете відчути підвищену потребу в порядку та організації, як у своєму особистому просторі, так і в житті в цілому. Це також може бути час, коли Діви зможуть виявити і усунути будь-які перешкоди на шляху до своїх довготривалих цілей.

Козеріг

У цей повний місяць у знаку Діви Всесвіт попросить Козерога покинути зону комфорту. Є вибір: стрибнути охоче у вир змін або чекати, поки вас підштовхнуть.

Козероги також відчують вплив цієї повні у сфері своїх міжособистісних відносин. Ви можете зіткнутися з викликами, що вимагають бути більш відкритими та емоційно щирим для своїх близьких. Це може стати чудовою можливістю для Козерогів поглибити свої відносини та знайти новий рівень взаєморозуміння та близькості з тими, на кого ви дійсно можете покластися.

Козеріг знову стане на ноги, із вдячністю залишити помилкову безпеку. Обмежувальні переконання відлітають. Нові ідеї, вірування чи духовні прозріння розширюють їх бачення. Мудрість стає набагато більш вражаючою через пережитий досвід.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які три знаки Зодіаку можуть зіткнутися зі зрадою під впливом повні.

  • Вас також може зацікавити:

Вогонь кохання горітиме вічно: ці знаки Зодіаку утворюють найпристрасніші пари

Не щастить у коханні: цим знакам Зодіаку важко розірвати токсичні стосунки

Любовний гороскоп на березень 2024: кому пощастить і кого чекає "чорна смуга"