RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Переступлять через світ, кинутий до ніг: ці знаки Зодіаку ніколи не повертаються до колишніх

Іноді життя сповнене сюрпризів і шлях до повернення до минулих відносин не відрізаний назавжди. Але така перспектива не стосується чотирьох знаків Зодіаку, які категорично ніколи не повертаються до колишніх.

Що це за знаки, розповіли астрологи.

Читайте також: Сенс їхнього життя: п’ять знаків Зодіаку, що не протримаються без кохання

Лев

Лев дуже цінує свою гордість. І якщо він вирішує припинити стосунки, то відчуває, що його гордість уражена чи його потреби не задоволені. Леви ніколи не погодяться на менше, ніж заслуговують. Вони вважають за краще йти вперед з високо піднятою головою.

Скорпіон

Скорпіони ніколи не зможуть подолати обставини, які їх розлучили, скоріше спрямувавши свою енергію на створення нових зв'язків та залишивши минуле позаду. Скорпіон віддасть перевагу вистрибнути з вікна, ніж перебувати в одній кімнаті зі своїм колишнім.

Козеріг

Повернення до колишнього партнера може зруйнувати почуття стабільності у Козерога. Вони відомі своїм терпінням і стійкістю, але як тільки вони приймуть рішення розлучитися, вони навряд чи будуть сумніватися і озиратися з жалем.

Водолій

Водолії цінують свою свободу та індивідуальність, тому повернення до колишнього це крок до втрати незалежності. На боці знака і те, що Водолії можуть бути досить емоційно відстороненими. Як тільки вони вирішили рухатись далі, вони можуть легко відсторонитися від минулого.

Раніше ми повідомляли про знаки Зодіаку, які люблять дізнаватися все нове.

  • Вас також може зацікавити:

Березень принесе позитивні зміни чотирьом знакам Зодіаку: їм посміхнеться удача

Нема сенсу вмовляти: три знаки Зодіаку, що ніколи не повернуться до колишніх

Щодня - понеділок 13-те: астрологи назвали найгірший місяць 2024 року для знаків Зодіаку