RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Павук, Бобер, Сорока та Білка: як визначити свою тварину-талісман за датою народження

У стародавній релігії зороастризм існує система тотемних тварин, які можуть допомогти краще зрозуміти себе, свій потенціал і отримати підтримку Всесвіту.

"Апостроф" розповідає, як вирахувати свою тварину-покровителя.

Читайте також: Риба з ногами і не лише: топ-6 незвичайних доісторичних тварин, яких знайшли останні роки

Зороастризм ділить рік на 32 знаки Зодіаку, кожен із яких відповідає певній тварині. Ці тварини символізують різні якості, вміння та риси особистості. Тотемна тварина визначається датою народження людини.

Як розрахувати свою тотемну тварину?

Для цього просто складіть цифри вашого дня, місяця та року народження. Наприклад, якщо ви народилися 14 липня 1985 року, то розрахунок буде такий: 1+4+0+7+1+9+8+5 = 35. Оскільки 35 більше за 32, додаємо 3+5 = 8. Ваша тотемна тварина під номером 8.

1 - Олень

Головна якість цього знака полягає в тому, що він наділений мудрістю і несе оновлення. Представники цього знака мають й інші, не менш важливі якості, характерні для оленя, такі як спритність, швидкість, витривалість, швидкість реакції у прийнятті рішень, хороша інтуїція, відданість і вірність близьким людям та ідеалам.

2 - Баран

Знак символізує духовний зв'язок із сім'єю, прихильність до свого коріння. Люди, які під впливом цього тотема, за будь-яких обставин виявляють спокій і холоднокровність.

3 - Мангуст

Цей знак втілює захист, боротьбу з усіма формами і проявами небезпеки. Головні якості людей цього знаку – сміливість та рішучість. Вони не бояться зіткнутися з проблемами і, не замислюючись, поспішають на допомогу тим, хто цього потребує.

4 - Вовк

Знак уособлює любов до свободи, сміливість та руйнівність. Таким людям не властиво уникати відповідальності. Вони досить заповзятливі, цілком і повністю покладаються на свою інтуїцію, яка часто підводить у невідповідний момент.

5 - Лелека

Лелека є символом миру та згоди на Землі, а в зороастрійському календарі він приносить гармонію та світ оточуючим. Такі люди мрійливі, але раціональні.

6 - Павук

Цей зороастрійський тотемний знак – чудовий сім'янин. Області, у яких можуть проявити себе, часто пов'язані з рукоділлям, робототехнікою і механікою.

7 - Змія

Знак є кармічним відпрацюванням минулого, тому люди, народжені під цим тотемом, містичні і чутливі до будь-яких магічних впливів і енергетичних вібрацій. Через це вони із завидною постійністю потрапляють у досить неприємні ситуації.

8 - Бобер

Цей знак символізує працьовитість та старанність. Людям, народженим під тотемом бобра, властива доброта та милосердя. Вони не можуть пройти повз нужденних.

9 - Черепаха

"Черепаха" вічно відкладає та відкладає прийняття рішень. Пропускає всі терміни. Саме тому представник цього тотему недовго затримується на своєму робочому місці.

10 - Сорока

Символ цього знака – вісник, тому представники тотему пов'язані з тонким світом та інформаційним полем Землі. Представники цього тотему - погані члени сім'ї, вони можуть належати своїй сім'ї, але готові пожертвувати собою заради порятунку світу.

11 - Білка

"Білки" хороші організатори. Вони також підштовхують інших, не даючи їм розслабитися на шляху до мети.

12 - Ворон

Підігнати представника цього тотему під селекцію буде практично нездійсненним завданням, адже для нього свобода понад усе. Найкраща компанія для нього – це він сам.

13 - Півень

"Півень" прагне змінити світ відповідно до своїх уявлень. Він хороший виконавець і, якщо береться за будь-яку справу чи проект, завжди доводить його до кінця, хоч би чого це йому коштувало.

14 - Бик

Народжені під цим тотемом люди готові миритися з усім, крім зради. Тому людина, яка одного разу зрадила їх, стає ворогом на все життя.

15 - Барсук

Представники цього тотему люблять займатися самокопанням, постійно шукати помилки у минулому та опрацьовувати їх із психологом. Життя з такою людиною перетворюється на його другу половинку на справжній кошмар.

16 - Верблюд

Представники цього тотему – вічні критики. Самі вони люди, які не володіють особливими талантами, тому всі ті, хто робить щось краще за них, висміюватимуться і принижуватимуться.

17 - Їжачок

Надійний друг, який вміє зберігати чужі таємниці. Схильний до експериментів над собою та іншими, тому з радістю тягне друзів та знайомих у всі екстремальні поїздки та тренінги особистісного зростання, захоплюється трансформаційними іграми та вивченням таємних знань.

18 - Козуля

Для Кози вічний ідеал – мир у всьому світі, любов до всіх та краса. Правда, їх ідеалістичні уявлення про будову світу часто розбиваються про сувору дійсність.

19 - Слон

"Слони" вміють брати своїм авторитетом. Їх слухають і чують, і представники цього тотему дуже грамотно вміють отримати з цих обставин якусь вигоду. Вони не вміють зберігати таємниці, відомі серед друзів як базікання та пліткарі.

20 - Кінь

Щоб залишатися в рівновазі свого тіла та духу, представники цього тотему повинні постійно працювати над собою та своїми помилками, щоб не піти в мінус.

21 - Гепард

"Гепард" розважливий і тонко відчуває свого супротивника. Відмінний переговорник, він знає, як досягти вигідніших умов від своїх ділових партнерів.

22 - Павич

Павлини люблять фліртувати, вміють фліртувати та привернути до себе будь-якого співрозмовника. Їм подобається увага з боку та розкіш.

23 - Лебідь

Лебідь – символ чистоти, вірності та благополуччя. Він відданий, м'який, що вміє кохати.

24 - Рись

Сильна сторона тотема - очі. Вони відбивають волю, проникливість, здатність бачити інших наскрізь і навіть здатність впливати інших за допомогою погляду. Життя людини, що перебуває під заступництвом цього тотему, вдало як у кар'єрі, і у відносинах.

25 - Осел

Незважаючи на те, що цій тварині наказано безліч негативних якостей, насправді позитивних у неї більше. Він сміливий, добродушний, відданий своїм принципам, відданий своїм близьким та друзям.

26 - Білий ведмідь

Люди, народжені під тотемом білого ведмедя – справжні воїни та лідери. З ними не страшно йти у бій. Їм буде комфортно там, де дух та вільна воля нічим не будуть обмежені.

27 - Орел

Людина, народжена під цим тотемом, дійсно має багато характеристик орла: вміння орієнтуватися в складній ситуації, детально розглянути головне і швидко прийняти важливе рішення. Це унікальна спроможність цього знака.

28 - Лисиця

Представники цього тотема напевно відчувають у собі особливий потяг. Вони вміють порозумітися в будь-якому колективі і завжди виходити сухими з води за будь-яких обставин.

29 - Дельфін

Люди, народжені під цим тотемом, добродушні, спокійні та терплячі. З них виходять чудові психологи. З ними тепло, затишно та комфортно.

30 - Кабан

Люди, народжені під тотемом кабана, зазвичай мають відмінне здоров'я, витривалість, високу працездатність і невичерпну енергію. Будь-яку перешкоду можуть подолати, і навіть важкі життєві ситуації вони переносять терпляче, впевнено рухаючись до вирішення проблем.

31 - Сова

Унікальність людини, народженої під тотемом сови, полягає у великій силі розуму, мудрості та пізнанні священного. Такі люди самотні; що більше часу вони мають на роздум, тим ефективніше стають їхні наступні дії.

32 - Сокіл

Люди, народжені під тотемом сокола, мають багато цінних якостей. Вони цілеспрямовані, веселі, проникливі та дуже енергійні. Для них характерний постійний рух, який має чітку мету. За своєю природою такі люди також схильні до гордині.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Китаї жінка переписала статки на котів через те, що рідні діти не відвідували її.

  • Вас також може зацікавити:

Скорпіони навчилися "подорожувати автостопом": вчені зафіксували дивну поведінку павукоподібних

Її вважали вимерлою: на півдні Африки виявили незвичайну тварину

Вчені розкрили таємницю слідів копит на морському дні в Новій Зеландії: фото