RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гряде момент "великих змін": старець Онуфрій чітко побачив, коли погасне кривавий вогонь війни

Старець-пророк Онуфрій запевнив, що війна завершиться вже дуже скоро, оскільки з наступного місяця, ближче до середини і кінця 2024 року, настане момент великих змін.

Про це Онуфрій розповів Українському Молитовнику.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"Прийде час, коли Сонце знову зійде над Україною. Це буде час, коли мужність і жертовність військ України принесуть їй довгоочікувану перемогу. Землі, які були поранені війною, зціляться, а серця, сповнені тривоги, знайдуть спокій", - сказав Онуфрій.

Він додав, що люди знову об'єднаються у коханні та гармонії, забувши про тривоги.

"Мир запанує у кожному місті, кожному селі, кожному домі. Відновлення України стане символом незламності духу та відваги. Її культура, історія і традиції будуть відроджені, воскреснуть оновленими. І ось коли народ України, об'єднаний спільним прагненням до миру, стане прикладом непохитної відваги для всього світу, небеса відкриють свої обійми”, - зазначив старець.

Онуфрій запевнив, що бачив, як надія розквітає серед руїн, як із вогню війни з'являється зерно майбутнього процвітання. Він бачив міста, які знову будуються, вулиці, наповнені сміхом дітей, і поля, що зеленіють урожаєм. Він бачив, як відважні воїни повертаються додому їх серця сповнені гордості та радості від перемоги.

"Україна святкуватиме перемогу. Але не просто воєнну перемогу, а перемогу духу, волі та віри. Це буде свято, яке об'єднує кожного українця, з півночі до півдня, зі сходу до заходу, символізуючи нову еру миру, процвітання та гармонії для всієї України" , - підкреслив Онуфрій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога