RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Час для рішучих кроків та змін: гороскоп Таро на 6 травня

Астрологи назвали знаки зодіаку, які не люблять алкоголь і озвучили прогноз для всіх знаків за картами Таро на понеділок 6 травня.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Читайте також: Здійсняться фінансові мрії: у травні три знаки Зодіаку зірвуть куш

Овен – Туз Жезлів

Гороскоп на 6 травня 2024 року для Овнів, заснований на картах Таро, передбачає продуктивний день, під час якого вони зможуть прояснити безліч неясних ситуацій. Вони отримають відповіді на свої запитання, що допоможе визначити свої майбутні пріоритети.

Телець – Верховний Жрець

Стоїть уникати провокацій та суперечок, щоб не дати привід для використання їх проти них. Іноді варто поступитися, щоб здобути велику нагороду.

Близнюки – Лицар Мечів

Близнюкам доведеться зіткнутися з боротьбою, що символізується картою Таро "Лицар Меч". Гороскоп на завтра радить виявляти розсудливість і поблажливість, але залишатися пильними і не обманюватися, уважно стежачи за кожним сказаним словом.

Рак Трійка Мечів

Для Раків гороскоп на понеділок, заснований на карті Таро "Трійка Меч", обіцяє емоційне піднесення. Проблеми, які раніше здавалися громіздким тягарем, тепер здаватимуться дрібницями, і ви зможете вирішувати їх легко. Просто вірте у свої сили, і успіх буде на вашому боці.

Лев – Король Денаріїв

Для Львова, представлених картою Таро “Король Денаріїв”, може настати період із деякими труднощами. Успіх, який раніше супроводжував вам, може здатися відвернувся.

Діва – Двійка Денаріїв

Для Дів, представлених картою Таро "Двійка Денаріїв", гороскоп на завтра попереджає про можливі конфлікти або непорозуміння з близькими. Звичка бачити лише свою думку може призвести до розбіжностей.

Терези – Четвірка Кубків

Гороскоп на сьогодні радить Терезам поглянути на своє життя за останні кілька тижнів і звернути увагу на можливі помилки. Визнання помилок є першим і важливим кроком до їх виправлення, що зробить ваше життя легшим.

Скорпіон – Трійка Жезлів

Для Скорпіонів, представлених картою Трійка Жезлів, важливо приділити увагу як матеріальним аспектам, а й духовним.

Стрілець – Світ

Для Стрільців, чия карта – Світ, має бути період успіху та позитивних подій. Заслужена винагорода за зусилля знаходиться на горизонті, тому що кожна подія у вашому житті має свою причину.

Козеріг – Диявол

Карта Диявола може викликати занепокоєння, але в контексті розкладу на четвер для Козерогів вона має виключно позитивне значення. Можливо, раніше щось утримувало вас, але ви змогли подолати це та перервати стагнацію.

Водолій – Правосуддя

Для Водоліїв, представлених карткою Правосуддя, настав час взяти відповідальність за свої дії. Цей процес може бути важким, але потрібним.

Риби – Блазень

Для Риб період протиріч, як символізує карта Блазня. З одного боку, ви впевнені, що робите правильно, але ніхто з вашого оточення не підтримує вашу думку.

Нагадаємо, раніше астрологи повідомляли, що у травні три знаки Зодіаку зможуть знайти другу половинку.

  • Вас може зацікавити:

Казанови Зодіаку: ці знаки справжні рекордсмени по звабленню

Почнеться справжня біла смуга: травень виконає всі бажання цих знаків Зодіаку

На межі краху: три знаки Зодіаку, які розчаруються у коханні у травні