RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

5 липня

Всі новини

Як знайти працюючу автозаправку та СТО в умовах війни: де їх шукати

З початком війни з Росією виникли перебої з поставками пального на українські АЗС, окрім того закрилося чимало автосервісів. Щоб знайти працюючу автозаправку чи СТО, українцям стануть у нагоді онлайн сервіси.

У столичному додатку Київ Цифровий є актуальна карта працюючих СТО з адресами, контактними даними та графіком роботи.

Інтерактивна карта OPIR відображає АЗС із наявним пальним, а також автомобільні сервіси по всій Україні. Крім того, на платформі можна дізнатися адреси працюючих аптек, найближчих укриттів, відділень пошти та пунктів з питною водою.

Інтерактивні карти мереж WOG та OKKO допоможуть знайти найближчу станцію з пальним та дізнатися графік і деталі роботи, а також умови оплати та ліміт для заправки автівки.

Рубрика Авто/мото послуги на OLX містить майже 20 тисяч оголошень про ремонт, СТО, діагностику та інші важливі послуги по всій Україні. Найбільше пропозицій на Київщині: більше 4 800 оголошень та в середньому 9 відгуків на кожне. Водночас найчастіше потребують ремонту авто у Львівській та Волинській областях. Так, у цих регіонах на кожну пропозицію відгукуються в середньому 50 разів.

Окрім ремонту українці шукають евакуатори, СТО та послуги автоелектриків і фарбування авто. Водночас для швидшого пошуку допомоги під час війни на OLX створили окремий фільтр “Працюємо зараз”. З ним користувачі можуть відсортувати актуальні оголошення працюючих бізнесів.

Раніше "Апостроф" писав, як швидко знайти запчастини для авто, і розповідав, які товари пропонують найчастіше.