RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Мають попит: топ - 5 популярних у 2023 році марок кросоверів

Експерти склали рейтинг кросоверів, які можуть часто ламатися, однак мають непогану популярність серед водіїв.

ТОП-5 публікує тематичне видання MMR.

Nissan X-Trail

Просторий та комфортний автомобіль, який має велике багажне відділення. Салон у нього досить спартанський, але все необхідне для щоденних переміщень містом у ньому є. Експерти, незважаючи на популярність X-Trail, не радять купувати моделі, які оснащені двигуном об’ємом 2,5 л.

Читайте також: Які авто з Китаю популярні у 2023 році: топ – 3 марки

Skoda Yeti

Проблемний автомобіль, який не варто купувати його з турбованими силовими агрегатами TSI, об’єм яких становить 1.2 та 1.4 літри. Yeti вважається досить популярною моделлю, але експерти рекомендують звернути увагу на інші автомобілі.

BMW X1

Ще одна проблемна модель, у якої виникають проблеми з бензиновими двигунами. Якщо власник вчасно не помітить проблеми з силовим агрегатом та датчиком - ремонт буде недешевим.

Volkswagen Tiguan

Популярними модифікацями вважаються автівки, які оснащені силовим агрегатом на 1,4л з двома варіаціями - на 122 і 150 кінських сил. За словами експертів, часто страждає поршнева група, ланцюг ГРМ та система ABS.

Mazda CX-7

Цей автомобіль не відрізняється надійністю двигуна. Власники, які придбали модель через її популярність на ринку, скаржаться на перегрівання силового агрегату.

Раніше ми розповідали, які вживані авто в Україні можна купити до 8 тисяч доларів.