RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Авто Апокаліпсису": фото та характеристики фургона для життя в екстремальних умовах

Фанат фільмів про апокаліпсис та виживання переробив фургон Mercedes Sprinter 4x4 2021 року випуску на Apocalypse Mobile, який, за словами власника, готовий до будь-якого кінця світу, навіть до зомбі. Водночас авто виглядає розкішно та естетично за рахунок модного ремонту.

Відповідне відео розміщено на YouTube-каналі Jarrod Tocci, де ведучий зустрівся з Шейном, власником та продавцем Apocalypse Mobile.

Читайте також: Які авто найпопулярніші в українців: свіжий рейтинг

За його словами, у фургоні можна жити, працювати. а також виживати у разі апокаліпсису. Шейн планує продати машину орієнтовно за 200 тисяч доларів.

Сам фургон виглядає загрозливо, виконуючи практичну та естетичну функцію з частинами преміум-класу. У машини маневрена позашляхова підвіска, з'єднана з колесами Black Rhyno з модернізованими шинами, високоякісні модифікації Backwoods, багажник на даху, де сонячні панелі на 600 Вт, тент Fiamma, а також встановлений спереду масивний бампер для "боротьби із зомбі" та лебідка 4 кг для їзди бездоріжжям.

Продавець авто працював із професійними столярами, щоб створити ексклюзивний інтер'єр із гарним оздобленням. Всередині стеля та підлоги дерев'яні. Для стелі використовувався західний червоний кедр, а для підлоги та інших меблів в салоні - дерево тика. Стеля також доповнена квадратними світильниками.

Усередині розкладний стіл, щоб було вільне місце за дверима, а поряд лава, під якою величезна морозилка, а зверху над лавою дві великі шафи. Управління електросистемами, які працюють безперервно до 14 години, вбудоване в стіну поряд з лавкою. Салон схожий на дизайн в кемперах. Також є розсувний туалет, унітаз можна втягнути у душ.

Навпроти душа – кухня, робочої поверхні якої вистачить для приготування їжі на двох. Також є велика мийка, електрична плита та фільтр для води. Також є автоматична система опалення, тепло- та звукоізоляція. Щоб залізти на ліжко, потрібно висунути сходинку, де зберігається взуття.

Під ліжком – гараж, де вбудовані електричні системи: два інвертори по 3000 Вт та три батареї на 24 В з потужністю трохи більше 16 кВтг. А навпроти – водні системи: надколісний бак на 32 літри, бак для гарячої води на 17 кг та системи фільтрації.

Нагадаємо, в Україні бронемашину перетворили на "позашляховик апокаліпсису".

  • Вас може зацікавити:

В Україні створили незвичайну електровантажівку – збирається, як Lego: фото та відео

Зручний та компактний: Ford представив публіці новий електрокар

Названо топ-10 авто з найнижчою витратою палива