RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Експерти назвали топ-7 кросоверів з «вічними» двигунами: надійні і безпроблемні

Раніше автоексперти назвали п'ять кросоверів з супернадйними підвісками, а тепер розповіли, які з них відрізняються довговічними двигунами.

Про це повідомляє "Твоя машина".

Зазначається, що автомобілі японських виробників, зокрема Toyota, Mazda та Honda, мають найвищу зносостійкість та протягом десятиліть займають провідні позиції в рейтингах надійності. Проте, тривалий термін експлуатації автомобіля залежить не лише від виробника, але й від його власника, який повинен своєчасно та правильно доглядати за машиною.

Кросовери з безпроблемними силовими агрегатами:

Toyota RAV4 (2009)

Ця модель є зразковим кросовером свого часу. Надійність 2,5-літрового рядного 4-циліндрового двигуна, що видає 179 к.с., оцінюється в 5 балів із 5 можливих, що робить його одним з найвдаліших в лінійці даної моделі.

Honda CR-V (2016)

Цей автомобіль від Honda є також дуже надійним варіантом. Він оснащений 2,4-літровим двигуном потужністю 188 к.с. та є дуже міцним. Американські експерти присудили цьому двигуну таку ж оцінку за безпроблемність, що і двигуну RAV4 - 5 зірок з 5 можливих.

Читайте також: Від кросоверів до седанів та пікапів: вісім найкращих електрокарів, які можна купити у 2023 році

Nissan Murano (2014)

Nissan Murano також отримав 5 балів з 5 за безпроблемність свого 3,5-літрового мотора V6 потужністю 249 к.с. Такі показники є дуже хорошими й свідчать про високу надійність даної моделі.

Lexus RX 350 (2009)

Ця модель авто оснащена 3,5-літровим V6 двигуном, який розвиває потужність 277 к.с. Цей двигун також увійшов до списку найдовговічніших двигунів, що отримали оцінку 5 балів з 5, разом з трьома іншими учасниками цього рейтингу, що розташувалися вище.

Mazda CX-5 (2015)

Згідно з відгуками експертів, найнадійнішим варіантом для цієї моделі став 2,0-літровий атмосферний бензиновий двигун потужністю 150 к.с. Він отримав високу оцінку 5 балів з 5 можливих за якість динаміки та надійність.

Toyota Highlander (2008)

Цей кросовер комплектується практично тим же двигуном, що й Lexus RX згаданий вище, а саме 3,5-літровий агрегат V6 на 273 к.с. У цьому рейтингу Highlander займає місце поряд з іншими автомобілями з ідеальною 5-ти бальною оцінкою за надійність двигуна.

Subaru Crosstrek/XV (2019)

За результатами дослідження американських експертів, найбільш надійним двигуном в універсалі Impreza є 2,0-літровий 4-циліндровий опозитник потужністю 150 к.с. Він компенсує свої невеликі динамічні можливості високим рівнем надійності. Цей двигун отримав загальну оцінку довговічності на рівні 4 балів з 5 можливих.

Раніше "Апостроф" розповідав про найкращі недорогі авто для жінок.

  • Вас також може зацікавити:

Jeep відновить роботу в Україні: які моделі авто будуть у продажу

Можна заплющити очі на пробіг: топ-5 найпопулярніших кросоверів

Приносять багато проблем: топ-5 популярних кросоверів, які часто вимагають ремонту