RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Як вимити авто перед продажем: хитрощі і поради

Експерти дали поради водіям, як підготувати автомобіль перед продажем. За умови ретельної підготовки авто - ціна може суттєво зрости.

Про це інформує видання Vnedorozhnik.

Читайте також: Покупка вживаного авто: який пробіг є крайнім для машини

Очищення двигуна

За словами фахівців, водій має очистити внутрішні частини транспорту, зокрема двигун. Для цього варто придбати знежирювач двигуна. Перед очищенням потрібно, щоб двигун охолов. Після того, як двигун промито та видалено бруд, необхідно переконатися, що він цілком висох. Відповідний процес не тільки покращить зовнішній вигляд машини, а й також продовжить його стійкість у службі.

Прибирання салону

Особливу увагу слід звернути на очищення салону. Догляд за його чистотою має важливу роль у загальному враженні щодо авто. Варто почати з підлоги: необхідно пропилососити килимки і очистити обробку салону спецзасобами. Якщо є плями, то слід видалити з сидінь і приладової панелі за допомогою різних очищувальних засобів, зокрема, розчину оцту і гарячої води. Це зробить салон свіжим і приємним на дотик.

Миття кузова, скла та фар

Після того, як очищено салон, потрібно перейти до зовнішньої частини авто. Необхідно спочатку вимити від пилу та бруду за допомогою шланга з розпилювачем, а також автомобільного мила. Особливу увагу слід звернути на фари, які часто брудняться і вимагають додаткової уваги. Стануть у нагоді прості засоби, зокрема, оцет і харчова сода. Такий розчин здатен зробити фари більш яскравими і прозорими.

Очищення коліс та покришок

Також дуже брудняться колеса та покришки авто. Перед очищенням варто переконатися, що є необхідні засоби для очищення різних типів дисків. Ретельне чищення коліс і покришок зробить транспорт більш привабливим і забезпечить безпеку на автошляху.

Застосування аерозольного герметика

Фінальний акорд у приготуванні авто до продажу - нанесення на нього аерозольного герметика. Це дозволить захистити кузов від несприятливих погодних умов і надасть глянцевого вигляду. Для цього потрібно рівномірно розпилити герметик по всій поверхні авто та дати висохнути. Це дозволить зберегти красу авто на довгі роки.

Раніше ми писали, як водіїв карають за непристебнутий ремінь безпеки.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні з 4 травня ввели новий знак для авто

Є певні нюанси: як правильно вибрати буксирувальний трос для авто

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців