RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що на вас чекає цього тижня. Гороскоп на період з 26 листопада по 2 грудня від наших експертів.

Овен

Зберіться. У вас зараз пішов якийсь вже дуже розсіяний період. Це не страшно, але важливо вчасно взяти себе в руки, інакше доведеться довго розгрібати наслідки.

Телець

Не відхиляємося від курсу, друзі! Зараз вам може здаватися, що у вас опускаються руки. Але саме це і є вірним знаком, що ви все робите правильно. Якщо не здастеся зараз, досягнете бажаного. А можливо навіть отримаєте більше, ніж спочатку планували.

Близнюки

Хотілося б вам нагадати, що за дверима будинку і офісу є життя. Вибирайтеся на повітря, гуляйте, спілкуйтеся з друзями. Чим активніше ви будете в кінці листопада, тим цікавіше потім буде ваша зима. А ще можна спробувати змінити імідж.

Рак

Раки в кінці осені можуть бути емоційні. Стримуйте негативні пориви і відпускайте на волю позитивні. І буде вам щастя. А ще зараз можна спробувати якесь абсолютно нове заняття, воно дасться вам досить легко.

Лев

Щоб не загубитися в власних завданнях, складіть список. На цьому тижні у вас буде чимало справ, тому краще займатися ними поступово. Якщо не будете поспішати, завдання вирішаться на вашу користь.

Діва

Сміливо пропонуйте ваші ідеї керівництву. Зараз вам слід зосередитися на самореалізації. Швидше за все, всі ваші угоди будуть вдалими. Також приємним буде і матеріальне становище.

Терези

У Терезів є шанс опинитися у центрі уваги. Якщо ви давно хотіли вийти на публіку - дійте! Зараз вашу ініціативу оцінять на всі 100. Не зайвим буде спробувати втілити давно задумані ідеї. Удача на вашому боці. Але стережіться заздрісників!

Скорпіон

Не впустіть шансу підзаробити! Вам може дістатися кругленька сума. Але не забувайте - що легко дається, легко йде. І не переступайте через свої принципи.

Стрілець

Додайте фарб в своє особисте життя. Сходіть на побачення, влаштуйте романтичний вечір. Зараз найкращий час для закоханості і безтурботності, адже попереду зимові свята. Трохи позитивних емоцій точно підуть вам на користь.

Козоріг

Постарайтеся просто розслабитися на цьому тижні. Не звалюйте на себе надто багато клопоту, він може і почекати. Порадуйте себе якоюсь покупкою, вона добре і довго вам послужить. І випийте чайку.

Водолій

Обережніше на любовному фронті, до грудня ваші таємні і явні пасії можуть активізуватися. Не дивуйтеся підвищеній увазі, але і не втрачайте контроль. Пам'ятайте - все має свої наслідки.

Риби

Почекайте з великими покупками і звертайте увагу на деталі. Подумайте, чого вам не вистачає для комфорту і моральної рівноваги. І займіться тим, щоб отримати це прямо зараз.

Читайте також:

"Танці з зірками": названо переможця шоу

"Танці з зірками": всі подробиці суперфіналу

З портретом Путіна і гербом України: відомий танцюрист подякував президенту Росії