RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Україні нагородили загиблу в ДТП відому артистку

Президент України Петро Порошенко указом від 1 грудня нагородив орденом "За заслуги" ІІІ ступеня загиблу в автокатастрофі під Києвом актрису "Дизель Шоу" Марину Поплавську.

Про це йдеться на сайті Адміністрації Президента України.

Так, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня загиблу актрису "Дизель Шоу" Марину Поплавську удостоїли з нагоди 27-ї річниці референдуму про проголошення незалежності України.

"За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю", - сказано в документі.

Нагадаємо, що автобус з акторами на великій швидкості влетів у вантажівку компанії "Нова пошта". Марина загинула на місці, інші учасники отримали різні травми. Після того, що сталося багато хто почав висловлювати співчуття, а один з акторів "Дизель шоу" вирішив звільнитися.

Раніше повідомлялося, що 7 березня 2019 року актори привезуть до рідного міста актриси Марини Поплавської особливий концерт. В рамках Всеукраїнського туру на сцену Драмтеатру імені Кочерги в Житомирі вийдуть колеги і друзі покійної актриси.

Як повідомляв "Апостроф", раніше актори "Дизель шоу" зворушливо вшанували пам'ять загиблої Поплавської.