RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Короткі вітання з роком Тигра, що настав

У ніч на 1 лютого 2022 року відзначається Китайський новий рік - за традицією цей день прийнято зустрічати запуском феєрверків, також не варто забувати побажати всього найкращого своїм друзям, родичам та близьким.

"Апостроф" зібрав добірку найкращих, на думку редакції, привітань у вигляді коротких повідомлень.

***

Нехай це свято Нового року, буде прикрашений мільярдами яскравих вогнів китайських ліхтариків. І нехай у Вашому житті в цьому році буде стільки ж щасливих випадків, скільки вогників запалять під час святкування. Нехай кожен ваш день буде наповнений удачею і благополуччям, спокоєм і мудрістю, завдяки якій ви завжди зможете приймати тільки вірні рішення, які приведуть вас до великого успіху. Зі святом.

***

Вітаю тебе з ще одним Новим роком - Китайським! Тепер Новий рік остаточно вступив у свої права! Нехай всі твої бажання збудуться, всі мрії здійсняться, а рік, що наступив принесе благополуччя, щастя і радість! Я бажаю тобі, щоб всі новорічні побажання здійснилися в потрійному розмірі!

***

Вітаю Вас з Китайським Новим роком! Бажаю, щоб ви зустріли його також яскраво, барвисто і з розмахом, як роблять це китайці. Нехай майбутній рік принесе вам стільки ж позитиву, неймовірних вражень, частих подорожей і багато-багато радості. Щастя, любові, щирих почуттів і веселощів!

***

Вітаю вас з Китайським Новим роком і побажати хочу товстих конвертів з грошима, постійного порядку і затишку в домі, добрих і веселих гостей, дзвінкого і гучного сміху, яскравих і барвистих феєрверків, безсумнівного достатку і достатку смачної їжі на столі. Нехай усе буде якнайкраще!

***

В Китайський Новий Рік бажаю вам яскравого життя, немов веселий карнавал. Нехай буде стіл багатий не тільки у святкові дні, нехай радість і удача супроводжують всюди. Бажаю в новому році робити все якнайкраще та процвітати, ніби прекрасні квіти сакури.

***

Новий Рік, найулюбленіше свято, можна багато раз зустрічати. Ось традицію Китаю можна підтримати! Пустимо вогненних драконів, зарядимо феєрверк... З Новим вас китайським Роком! Вітаю всіх-всіх-всіх!

Раніше "Апостроф" зробив добірку привітань до китайського нового року у вигляді музичних відео листівок.