RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В мережі бурхливо обговорюють інцидент з покупцем в гіпермаркеті Києва: опубліковано відео

У суботу, 28 липня, в Києві, в гіпермаркеті "Епіцентр" стався конфлікт між відвідувачем і продавцем-консультантом, в результаті покупець отримав удари по голові і в живіт.

Про це на своїй Facebook сторінці пише сам потерпілий, Максим Дибенко.

Інцидент стався в "Епіцентрі" за адресою вулиця Віскозна, 4.

Максим розповів, що в свій вихідний він з сином поїхав за покупками в супермаркет. Не знайшовши потрібну йому будівельну суміш, він звернувся до стоячих поруч чотирьох співробітників з питанням, де знаходиться безбарвна грунтовка. За словами потерпілого, навіть кілька повторень його прохання були проігноровані. Він стверджує, що не ображав співробітників гіпермаркету.

"Потім я отримав удар кулаком по голові і коліном в область живота. Ніяк не захищався, так як це було несподівано і я зігнувся від болю", - говорить Дибенко.

Після цього потерпілий викликав поліцію. Прибулі правоохоронці взяли свідчення у нападника, співробітника "Епіцентру", у адміністратора і прийняли заяву у Максима.

"Поліцейські навіть не захотіли опитати свідка (дівчину-консультанта з сусіднього відділу), яка все бачила", - обурюється хлопець.

Як заявив Дибенко, на прохання показати відео з камер спостереження йому відмовили, а пізніше і взагалі сказали, що у серверів і камер якісь неполадки, і надати записи вони не можуть.

Публікація поста про інцидент в Facebook викликала серйозний резонанс в мережі. Багато користувачів дивуються такій різкій реакції продавця на звичайні прохання, і підозрюють, що Дибенко його все таки образив, хоча постраждалий це заперечує.

Крім того, пост прокоментувала Юлія Чудновець, глава PR відділу "Епіцентру", яка принесла вибачення потерпілому, пообіцяла провести внутрішнє розслідування і серію тренінгів серед персоналу по "підвищенню рівня обслуговування клієнтів і стресостійкості".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Вишневому Київської області водій автобуса побив патрульний поліцейський, який зробив йому зауваження з приводу порушення правил дорожнього руху.