RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Аварія на Шулявському мосту: з'явилася інформація про загиблого

Водій Opel, який на Шулявському мосту у Києві, не впоравшись з керуванням виїхав на зустрічну смугу і протаранив два автомобілі, помер у лікарні.

Про це повідомляє КиївОперативний.

"Попередньо правоохоронці встановили, що водій #Opel не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілями #Smart та #Citroen. Внаслідок аварії 48-річну пасажирку та 47-річного водія Opel доставили до лікарні, де від отриманих травм чоловік помер. Іншим учасникам автопригоди надали медичну допомогу на місці", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ДТП сталося в суботу, 3 листопада, близько 22:00 на аварійному мосту. Там зіткнулися машини Opel, Mercedes і Citroen. За словами водія останнього, він рухався в бік Караваєвих дач, а в цей час назустріч йому вилетів Opel, який зачепив його авто і влетів в Mercedes Smart. Від удару Citroen ледве не вилетів з моста, збивши огорожу. А Opel внаслідок зіткнення задимився, але машина не загорілася.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві водій BMW на швидкості протаранив іншу машину, влетів в бордюр і перекинувся. А 2 листопада на Київщині в ЖК "Акварелі 2" сталася страшна ДТП, внаслідок якого постраждала жінка і двоє дітей. В цей же день сталося жорстоке ДТП, в результаті якого автомобіль перекинувся на бік.