RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Києві зловили банду зухвалих грабіжників: поліція показала фото і відео

У Києві поліція зловила грабіжників-іноземців, які скоювали злочини на території столиці та області.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зловмисників затримали ввечері того ж дня, коли вони здійснили два злочини - на вулиці Митрополита Липківського і Саперно-Слобідської. На думку слідчих, банда з двох злочинців 1976 і 1981 року народження причетна ще до восьми подібних випадків.

"Двоє уродженців іншої держави нападали на киянок на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці. Одягнувши балаклави, зловмисники застосовували газовий балончик, після чого відбирали у потерпілих сумочки з гаманцями і мобільні телефони. До місць скоєння злочинів "кримінальний дует" приїжджав на іномарці. У той час, коли один із співучасників нападав на жертву, інший - сидів за кермом і спостерігав за ситуацією", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

При огляді автомобіля затриманих поліція вилучила у них жіночу сумку, рукавички, мобільні телефони, гроші та банківські картки. Їм оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України, це - розбій. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

"У слідчих є всі підстави вважати, що на їхньому рахунку вісім аналогічних правопорушень, скоєних на території Києва та Київської області. За серію розбійних нападів їм загрожує до десяти років позбавлення волі", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві поліція зловила банду іноземців, які грабували пенсіонерів. У мережі показали відео затримання злочинців. Також в столиці затримали злочинця, який проник до чужої квартири.