RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

ДТП з нардепом Лещенко: з'явилися нові дані про постраждалу

Помічницю народного депутата від БПП Сергія Лещенка Марину Бардіну, яка також перебувала в машині під час аварії в Києві, виписали з лікарні.

Про це написав нардеп на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лещенко зазначив, що ДТП обійшлося без жертв і без травмованих. Його помічницю госпіталізували, щоб обстежити, але з дівчиною все добре і її вже виписали з медзакладу.

Однак депутат також написав про свою машину Volkswagen, яка, за його словами, вже не підлягає ремонту. Він уточнив, що авто повністю розбите.

"Друзі, може, ви чули, в п'ятницю ми разом з моєю помічницею Мариною потрапили в ДТП. На щастя, обійшлося без жертв і навіть травм. Марина після обстеження у лікаря виписалася. Мій "гольфик" (Volkswagen Golf, - ред.) в мотлох, і я не знаю, чи підлягає він відновленню. Але все це лише залізо, яке не варто ні життів, ні здоров'я. Хто був винен, встановить суд, а для всіх учасників - і для мене в тому числі - ця історія повинна стати уроком. Бережіть себе і людей, яких любите, і не витрачайте життя на дрібниці, злобу і склоки", - написав Лещенко.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео з місця аварії за участю автомобіля народного депутата Сергія Лещенка. А з'явилося відео самого зіткнення, зняте на реєстратор.