RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Києві біля багатоповерхівки знайшли труп чоловіка: фото і відео з місця НП

У середу, 30 січня, біля багатоповерхового житлового будинку в Києві виявили тіло літнього чоловіка.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Бездиханне тіло знайшли близько 13:30 мешканці будинку за адресою вулиця Мілютенка, 3. На місце викликали екіпаж патрульної поліції.

"Спочатку сусіди думали, що чоловік впав з висоти, оскільки тіло лежало прямо під дев'ятиповерховим будинком. Однак поліцейські не виявили на тілі ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

Як пізніше розповіли очевидці, чоловік йшов з магазину додому, сів на лавочку, схопився за серце і впав. Померлому було 72 роки.

По приїзду медикам залишалося лише констатувати смерть. На лавочці залишилися лежати пакети з мандаринами і гроші - близько 7 гривень. Біля тіла чергував екіпаж патрульних, на місце викликали слідчо-оперативну групу. Точну причину смерті встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 19 січня в Києві біля підвалу багатоповерхового житлового будинку виявили закривавлений труп чоловіка. А 27 січня в Деснянському районі Києва загинув чоловік, випавши з балкона. Також в столиці під балконами житлового будинку загорівся матрац, а рятувальники, які гасили вогонь, виявили згорілу жінку.