RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Охорона кіоску в Києві жорстоко покарала невдачливих грабіжників: опубліковані фото

У п'ятницю, 15 березня, охоронці покарали трьох зловмисників, які хотіли пограбувати кіоск в Києві.

Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua.

Інцидент стався близько 21:00 в одному з кіосків столиці. Троє злочинців планували пограбувати торгову точку. Однак через кілька хвилин на місце прибули співробітники приватної охоронної компанії "Шериф" і зловили злодіїв.

"15 березня біля дев'ятої вечора троє нахаб вирішили урізноманітнити своє дозвілля, пограбувавши кіоск. Не вдалося. В процесі крадіжки всіх їх затримала група швидкого реагування, прибувши на місце злочину за 3 хвилини і передала поліції. Тепер на вулицях міста на троє злодіїв менше", - йдеться в повідомленні.

Як видно на фото, охорона покарала зловмисників фізично - їх побили. Чому охоронці застосували силу та чи чинили грабіжники опір - невідомо.

"Охоронна фірма "Шериф" відучує молодь красти :) жити будуть :) "Шериф" попереджає - крадіжки шкідливі для здоров'я!", - написали в мережі.

Нагадаємо, в Бразилії (місто Ріо) дівчина-боєць абсолютного бійцівського чемпіонату UFC Поліана Віана знешкодила і затримала невдалого грабіжника, який намагався відібрати у неї телефон.

Як повідомляв "Апостроф", водій однієї з київських маршруток по-своєму "покарав" нахабного крадія, який хотів його пограбувати.