RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Аварія на Дорогожичах: свідок страшної ДТП розповів, як все було

Очевидець страшної ДТП у Києві на Дорогожичах, коли маршрутний автобус збив жінок на пішохідному переході, розповів, що водій транспорту після наїзду не загальмував.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на слова свідка Миколи Ілляшевича.

Відзначають, що очевидець страшної аварії в той момент знаходився в авто на перехресті і йому теж уже було зелене світло. Чоловік тільки збирався перетинати дорогу, як на червоний для авто сигнал світлофора промчався автобус.

"Він їхав з високою швидкістю. Двоє постраждали дуже сильно, тому що просто потрапили під автобус", - розповів водій і додав, що навіть після наїзду на людей водій маршрутки не став гальмувати.

Самому водієві автобуса спілкуватися з журналістами забороняють поліцейські. Він знаходився в шоковому стані і переконує, що не розуміє, як все сталося.

Нагадаємо, 21 березня біля станції метро Дорогожичі маршрутний автобус збив трьох жінок на пішохідному переході. Пізніше в інтернеті з'явилося відео моменту аварії. На записі видно, що люди переходили дорогу на зелений сигнал світлофора, а водій громадського транспорту навіть не загальмував.

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував страшну ДТП і пообіцяв покарати всіх винних.