RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Досить заглядати в очі Путіну: ексклюзивні фото та відео акції біля офісу Зеленського

У четвер, 20 лютого, в Києві, біля входу в офіс президента України активісти провели акцію, в ході якої прийшли згадати героїв Небесної сотні і нагадати керівництву країни, за що боролися учасники Революції Гідності.

Фото і відео з місця акції зробив власний кореспондент "Апострофа" Дмитро Малишко.

Учасники акції вимагають, щоб колабораціоністи все-таки отримали по заслугах і опинилися в місцях позбавлення волі. Жителям ОРДЛО ввели обмеження - вони не повинні мати права обиратися і обирати. Третьою вимогою активісти назвали відставку нового голови ОПУ Андрія Єрмака.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Крім того, учасники акції наполягають на тому, щоб в понеділок, 24 лютого, відвідати ДБР і провести народну люстрацію.


Нагадаємо, 18-22 лютого Україна відзначає завершення Революції гідності і вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні. У 2014 році в ці дні в Києві загинули близько ста осіб, десятки пропали без вісті, понад тисячу отримали поранення і сотні - заарештовано.

Як повідомлялось, Печерський районний суд Києва в середу, 19 лютого, обрав запобіжний захід колишньому офіцеру окремого загону спецпризначення та боротьби з тероризмом МВС "Омега" Володимиру Косенку, якого звинувачують у розстрілі учасників протесту під час Євромайдану.

Детальніше про події на Майдані в грудня 2013 - лютому 2014 року, читайте в матеріалі "Апострофа": Коли Путін пішов на Україну з танками, то багато хто зрозумів Майдан 2014 - данський історик.