RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

Всі новини

Коли в Києві запустять метро: названо "теоретичні" дати

Київський метрополітен, відповідно до опублікованого Кабміном плану виходу з карантину, може відновити свою роботу вже 31 травня.

Ослаблення карантину і загроза для нових регіонів: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Київський метрополітен".

Відповідно до плану уряду, метро збираються відкривати на третьому етапі виходу з карантину. Для того, щоб етап почався, протягом двадцяти днів повинні дотримуватися певні умови, а перший етап збираються почати з 11 травня. Таким чином, теоретичною датою запуску метро є 31 травня.

Однак на цьому етапі метро відкриється не для всіх, а тільки для громадян зі спецперепустками. Повноцінно метро почне працювати на четвертому етапі, який може вступити в силу 10 червня.

Як повідомляв "Апостроф", новий план виходу з карантину, опублікований Кабінетом міністрів, має на увазі п'ять етапів, на кожному з яких будуть зніматися деякі обмеження.

Також про вихід України з карантину та його наслідки для економіки читайте в матеріалі "Апострофа": Коронавірусна криза буде "шинкувати" олігархів на дрібні частини - Олексій Кущ.