RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Погрожував пістолетом серед білого дня: охоронець Ляшка потрапив у гучний скандал, відео

У неділю, 7 червня, на вулиці Заболотного в Києві сталася дорожній інцидент, під час якого охоронець українського політика Олега Ляшка погрожував пістолетом іншому водієві.

Відео конфліктної ситуації було опубліковано на Facebook-сторінці користувача під ніком Alise Kool.

Автор поста назвалася дружиною учасника конфлікту Олесею. За її словами, інцидент виник через те, що її чоловіка, який був за кермом автомобіля, вирішив "покарати" водій, який повважав, що його не хочуть пропускати в другій смузі руху на вулиці Заболотного в Києві. Вона стверджує, що чоловік створив аварійну ситуацію і вирішив полякати їх своїм пістолетом.

"Завдяки соціальним мережам вдалося встановити особу цієї людини на відео, ним виявився Євген Стипанюк (охоронець політика Олега Ляшка, -" Апостроф ")", - сказано в пості.


Євген Стипанюк на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що у нього стався конфлікт на автодорозі, однак при цьому стверджує, що погрожували саме йому.

"Сподіваюся, можна буде ідентифікувати також звук, щоб було чутно, що говорить цей зловмисник, який погрожував мені вбивством. Правил дорожнього руху я не порушував - впевнений, це теж зафіксували", - написав він.

За його словами, він діяв, виходячи з безпеки свого життя і здоров'я. Стипанюк також повідомив, що володіє травматичною зброэю з 2017 року, і висловив надію, що поліція розслідує цей інцидент за законом.

Заяву Стипанюка про погрози ножем інша сторона конфлікту називає брехнею.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео, на якому політик Олег Ляшко напав на депутата "Слуги народу" Андрія Геруса. Поруч з Ляшком знаходився його охоронець Євген Стипанюк.