RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Потягнув в ліс і поглумився: в Києві спіймали небезпечного злочинця, який напав на дівчину, фото

У понеділок, 28 вересня, у Києві 51-річний чоловік напав на неповнолітню дівчину, обікрав її та зґвалтував, згодом його затримали.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва на сторінці у Facebook: "До столичної поліції звернулась 17-річна дівчина, яка повідомила, що у лісопарковій зоні на вулиці Виговського її зґвалтував наглядно знайомий. Для з’ясування обставин за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці від потерпілої дізнались, що напередодні вона познайомилась з чоловіком, який запропонував їй прогулятись лісосмугою. Опинившись наодинці, зловмисник застосував силу та зґвалтував неповнолітню.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 51-річний уродженець Луганської області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення різних злочинів, провівши у місцях позбавлення волі понад 20 років.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі. У рамках досудового розслідування слідчі перевірять покази затриманого та потерпілої. Також призначено експертизи, які допоможуть встановити обставини події."

За даними порталу kyivoperativinfo, підозрюваним "виявився Гайдуков Володимир Павлович, 1969 року народження. Володимир двічі притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Чернігові в туалеті одного з ресторанів міста чоловік зґвалтував 17-річну дівчину.