RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Стрілянина на "Вокзальній" в Києві: з'явилися нове відео і деталі розборок

У п'ятницю, 2 жовтня, біля Центрального залізничного вокзалу в Києві сталася стрілянина під час конфлікту між двома групами чоловіків.

Подробиці інциденту повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Коли виходиш зі станції метро "Вокзальна" з правого боку є два МАФи, за якими постійно збирається "місцевий колорит". Вони щось не поділили між собою і почали битися. Під час бійки хтось дістав пістолет. З нього ніхто не стріляв, але всі його вихоплювали і погрожували один одному", - йдеться в публікації.

На місце бійки підбігли співробітники охорони Сіріус і бійці Нацгвардії. Щоб втихомирити агресивних людей, застосували силу і газові балончики. Коли побачили пістолет - викликали співробітників слідчо-оперативної групи.

Відзначимо, за інформацією, яка з'явилася раніше, постріли все ж були і в результаті був важко поранений один з учасників бійки.

Пізніше деталі інциденту повідомила поліція. За попередніми даними, у одного з кіосків посварилися троє людей. Між жінкою та чоловіком виник словесний конфлікт, в ході якого останній вистрілив в жінку пневматичного пістолета. Постраждала отримала незначне пошкодження ноги, при цьому від допомоги лікарів відмовилася.

Наразі всі учасники конфлікту установлені і доставлені до відділу поліції для з'ясування всіх обставин інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", 24 вересня, в обідній час біля одного з розважальних закладів у Запоріжжі сталася стрілянина. Поранення отримали четверо чоловіків, їх госпіталізували.