RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал з АТОшними фото: журналіст вказав на тривожне

Український журналіст Отар Довженко, коментуючи скандал навколо постановочних фото із зони АТО, зроблених фотографом Дмитром Муравським, категорично виступив проти будь-якої неправди, навіть якщо вона подається як захист національних інтересів України.

Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

Довженко звернув увагу на той моторошний для нього факт, що раптом відкрився цілий пласт освічених та інтелігентних людей, чия позиція є такою: "Я дозволяю державі говорити мені неправду в інтересах національної безпеки".

Журналіст підкреслює при цьому, що, кажучи про національні інтереси, нинішні політики під цим розуміють свої власні інтереси, нічим не відрізняючись у цьому від чиновників часів екс-президента Віктора Януковича.

Довженко зазначає, що наївно вірити, ніби політики, яким дозволили брехати про війну, зупиняться на цьому і не будуть говорити неправду в своїх інтересах в інших сферах.

Як повідомляв "Апостроф", Дмитро Муравський після скандалу, який вибухнув навколо його фотографій, був звільнений з посади радника на громадських засадах міністра оборони України. Голова міністерства Степан Полторак пояснив, що вважає себе вправі звільняти радників, яких сам призначив, у тому випадку, якщо їхні особисті заяви завдають шкоди репутації Міноборони і ЗСУ.