RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Інтернет-видання Realist.online увійшло до складу "Європейської медіа групи"

"Європейська медіа група", в яку входить "Апостроф", придбала інтернет-видання Realist.online.

З відповідною заявою виступили співзасновники видання Realist.online Олена Громницька і Сергій Лямець, а також директор ТОВ "ЄМГ" Світлана Шереметьєва.

"Це був стартап, який спочатку задумувався як бізнес-проект. Він успішно відбувся, у видання склалися власна унікальна аудиторія і стійка репутація. Нам запропонували вигідні умови, і ми погодилися його продати", - зазначила Олена Громницька.

"Ми вдячні нашим читачам і всім, хто брав участь у створенні цього продукту. Ми особливо пишаємося стилем і візуальним наповненням видання, і вдячні команді за те, що вона розділила з нами цей проект", - розповів Сергій Лямець, підкресливши, що буде радий, якщо унікальні напрацювання видання стануть основою для його подальшого зростання.

Директор "Європейської медіа групи" Світлана Шереметьєва зазначила, що після успішного виведення на ринок інтернет-видання "Апостроф" стоїть завдання розвиватися, займати нові сегменти і збільшувати аудиторію.

"Цей проект голосно зайшов на медіа-ринок і успішно зайняв нішу інтелектуальної журналістики з сильним економічним блоком і резонансними розслідуваннями. Купівля Realist.online як не можна краще відповідає стратегічним планам ТОВ "ЄМГ" – говорить вона.

Подальшу редакційну політику буде визначати новий власник. У "ЄМГ" підкреслили, що незабаром представлять нову команду. Новий власник Realist.online має намір підтримувати і розвивати високі стандарти видання, а також експериментувати з новими форматами.

"Буде як і раніше багато матеріалів про економіку, бізнес, політику, спецпроекти, публіцистика і розслідування, а також цікаві лонгріди. Будемо впроваджувати відео-контент та нові сучасні формати", - поділилася планами Світлана Шереметьєва.

Видання Realist.online розпочало свою роботу 24 серпня 2016 року в День незалежності України. Сайт видання стартував 1 жовтня 2016 року.