RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Україні стартувало ЗНО-2019: що потрібно знати абітурієнтам

У вівторок, 21 травня, в Україні стартувало зовнішнє незалежне тестування.

У зв'язку з цим на сайті ЗНО далії рекомендації абітурієнтам.

Зокрема, абітурієнтам рекомендують взяти з собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, не передбачених процедурою тестування.

Крім цього, учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.

У разі, якщо абітурієнт взяв з собою предмети, які не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання (верхній одяг, парасолі, сумки, книги, калькулятори, отключеннние мобільні телефони, інші засоби зв'язку, пристрої зчитування, обробки, зберігання та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів або пристроїв, друковані або рукописні матеріали, засоби, предмети, прилади), учасники ЗНО залишають в спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

Що стосується, графіка проведення ЗНО, то 21 травня абітурієнти здають математику; 23 травня - українську мову та літературу; 27 травня - іспанську, німецьку, французьку мови; 28 травня - англійську мову; 30 травня - фізику; 4 червня - історію України; 6 червня - біологію; 11 червня - географію; 13 червня - хімію.

Як повідомляв "Апостроф", з 2021 року в ЗНО для випускників шкіл увійде ще кілька обов'язкових предметів, а тестування з української мови та математики будуть 2-х рівнів складності.