RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Іракська примара": американські військові роками спостерігали незвичайний НЛО, відео

Колишній аналітик морської розвідки США показав інфрачервоне відео з НЛО (невідомий літаючий об'єкт) у формі медузи, який роками переслідував американську військову базу в Іраку.

Про це пише DailyMail.com.

Читайте також: Відомий ілюзіоніст шокував фотографіями голої інопланетянки: стверджує, що фото справжні

"Цього тижня з'явилося відео, що показує щось, схоже на корабель зі звисаючими кінцівками, що непомітно ковзає над об'єктом, що охороняється, де його можна було побачити тільки на інфрачервоних камерах", - йдеться в повідомленні.

Дане відео поєднує багаторічні нові військові випадки НЛО. У результаті це стало схоже на "історію про привиди бази". У повній версії 17-хвилинного відео, знятої 2017 року, ці об'єкти ковзали над базою до озера Хібернія в іракській провінції Анбар, а потім зникли.

Фото: instagram.com/Jeremy Corbell

Відео, що просочилося в мережу, було знято за допомогою аеростата - корабля, схожого на дирижабль, оснащеного камерами та іншими датчиками для виявлення потенційних загроз над військовою базою.

Старший національний кореспондент News Nation Браян Ентін зазначив, що ЗМІ намагалися протягом кількох днів домогтися від Пентагону коментаря даного відео. Але влада США так і не підтвердила його якимось чином.

Витік кадрів американської морської піхоти з невідомим літаючим об'єктом вперше був оприлюднений режисером-документалістом НЛО і співведучим подкасту Weaponized Джеремі Корбеллом. За його словами, законність відеозапису йому підтвердили джерела, які "ризикнули передати" відеозапис.

Фото: instagram.com/Jeremy Corbell

Раніше ми писали, на скількох планетах Чумацького Шляху є життя.

  • Вас може зацікавити:

Був населений 3 млрд років тому? На Марсі знайшли "будівельні блоки" життя

Інопланетяни існують? Китайські вчені виявили дивний сигнал із космосу

Вчені знайшли "копію" нашої планети – на ній може існувати життя: фото