RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі пожартували з рекордсмена збірної України: опубліковано фото

У мережі з'явилася фотожаба на рекордсмена збірної України Анатолія Тимощука, який, незважаючи на 37-річний вік і виступи за клуб далеко не самого ведучого чемпіонату - Казахстану - виявився в заявці команди на Євро-2016.

Колаж на своїй сторінці в Фейсбуці опублікував журналіст Іван Вербицький.

"23-е місце в збірній буде закріплено довічно", "Граючий тренер збірної України", "Йшов 2030 й рік. Головний лікар збірної України сказав:" Якби всі футболісти були в такій формі, як Толік, ми б виграли у Німеччини ", - прокоментували пост користувачі.

Нагадаємо, що Тимощук провів за збірну України 143 матчі, що є абсолютним рекордом. Футболіст провів перший матч за "синьо-жовтих" у квітні 2000 року, коли команду очолював Валерій Лобановський. З тих пір Тимощук виступав у збірній під керівництвом ще п'яти фахівців, а також трьох виконуючих обов'язки тренера. На його рахунку - 4 голи і 4 результативні передачі, а також участь в трьох основних турнірах - ЧС-2006, Євро-2012 і Євро-2016.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні збірна України виграла у Албанії в спарингу 3:1. Тимощук вийшов на заміну замість Тараса Степаненко на 90-й хвилині.

Більше про переможний поєдинок збірної України читайте в матеріалі "Апострофа": Албанія - Україна 1: 3. Хроніка товариського матчу, відео голів, онлайн