RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Соцмережі потішаються над розпуском скандальної збірної Росії з футболу

Користувачі соцмереж бурхливо обговорюють новину про те, що збірна Росії з футболу була розпущена після провального Євро-2016 і низки скандалів.

Про це заявив міністр спорту Росії Віталій Мутко, передає Лента.ру.

За його словами, в даний час йдуть пошуки нового тренера національної команди, оскільки Леонід Слуцький вирішив зосередитися на роботі в ЦСКА. Тому, хто прийде на його місце, належить заново формувати збірну.

"Під петицією про скасування закону Ярої підписалися 60 тис. чол. Під петицією про розпуск збірної РФ з футболу - 900 тис. Тому так і живемо", - пише користувач Twitter під ніком Єхидні новини.

"Що спільного у збірної Росії з футболу і дітьми прокурора? Вони розпущені", - пише користувач під ніком В'язаний Twitter.

Нагадаємо, раніше 17 липня в адміністрації президента РФ передали на розгляд у міністерство спорту вимоги автора петиції про розпуск збірної Росії. У петиції, автором якої є Хасанов Артем, йдеться про необхідність розформувати збірну Росії як тієї, що "не виправдала надій", прибрати ліміт на легіонерів, ввести стелю зарплат і забезпечити розвиток дитячого спорту.

На момент публікації замітки петицію підтримала 931 тисяча осіб, вона стала найпопулярнішою за всю історію порталу change.org. Попередній рекорд встановило звернення зоозахисників з вимогою закрити притравочные станції на території Росії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ганебний виліт збірної Росії з футболу Євро-2016 підірвав соцмережі.