RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У головного церковника Путіна видали несподівану ідею для футбольної збірної

У збірній Росії з футболу слід ввести посаду духовника - це допомогло б гравцям не тільки проявляти свою майстерність під час матчів, а й отримувати відповіді на складні запитання, які турбують душі спортсменів.

Таку ідею висловив духівник збірної РФ на Олімпіаді 2012 року архімандрит Сильвестр (Лукашенко), повідомляють "РИА Новости".

"Я вважаю, що добре б, якби він (духовник) там був. Тоді б, може, якісь питання відпали. Але це вже не наше питання. Це лише пропозиція", - зазначив священнослужитель.

Нагадаємо, що росіяни невдало виступили на чемпіонаті Європи-2016 у Франції, набравши одне очко в трьох матчах. Виступи збірної РФ викликали шквал критики з боку фахівців, уболівальників. У підсумку головний тренер команди Леонід Слуцький подав у відставку. Однак самі футболісти не особливо засмутилися невдачам: так, у мережу потрапило відео, на якому видно, як футболісти Павло Мамаєв та Олександр Кокорін розпивають шампанське під гімн Росії на одному з курортів у Монако.

Як повідомляв "Апостроф", головного церковника Путіна Патріарха Московського і всієї Русі Кирила висміяли в мережі через слова про схожість православних і мусульман: подібною заявою Кирило відзначився під час зустрічі з головою Духовного управління мусульман Татарстану Камілем Самігулліним.