RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названо найкращих легкоатлетів року в Україні

Федерація легкої атлетики України назвала найкращих легкоатлетів країни за підсумками 2016 року. У чоловіків перемогу в номінації здобув Богдан Бондаренко, у жінок - Ольга Земляк.

Бондаренко визнаний найкращим в Україні вдруге поспіль. Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо український стрибун у висоту завоював бронзову медаль. Крім того, Віктор Бондаренко, батько і тренер спортсмена, визнаний найкращим тренером України.

Земляк на Олімпійських іграх посіла сьоме місце в бігу на 400 метрів. Крім того, в складі жіночої збірної Ольга посіла п'яте місце в Ріо в естафеті 4х400 метрів і шосте місце - в тій же дисципліні на чемпіонаті Європи в Амстердамі.

Також Земляк разом з Юлією Олішевською, Аліною Логвіненко, Ольгою Бібік та Тетяною Мельник отримала нагороду "Команда року".

Найкращими атлетами-ветеранами за підсумками року визнані Валентина Крепкіна і Іван Пушкін, а найкращими молодими атлетами стали Аліна Шух і Михайло Гаврилюк.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) назвала найкращих легкоатлетів 2016 року.