RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії за подвійне вбивство заарештовано чемпіона Європи з боксу

Черкеський міський суд на два місяці заарештував дворазового чемпіона Європи з боксу серед юнаків та молоді Ігоря Алборова, який підозрюється в подвійному вбивстві.

34-річний Алборов разом зі своїм двоюрідним братом Аланом в листопаді 2016 року вбили 30-річного Алана Гояєва і його 70-річного батька Олександра Гояєва. Вбивство було скоєно в селищі Ударне Прикубанского району Карачаєво-Черкесії. У квартирі, де проживали жертви, було виявлено труп батька, а труп сина з численними ножовими пораненнями було знайдено на сходовому майданчику.

"Відносно жителів Владикавказа Ігоря і Алана Алборових, підозрюваних у скоєнні подвійного вбивства на території Карачаєво-Черкесії, суд обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту на два місяці", - повідомив "Інтерфаксу" представник Слідчого управління СКР по регіону Сергій Шуваєв.

Також він зазначив, що після пред'явленого обвинувачення Алборови пояснили, що вбивство Гояєвих вони здійснили з помсти за вбивство їх батька Олега Алборова, яке було скоєно десять років тому на території Південної Осетії.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство двох і більше осіб".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що один з найкращих боксерів світу отримав тюремний термін.