RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

ФФУ відрахувала з тренерських курсів двох прихильників анексії Криму

Федерація футболу України відрахувала з тренерських курсів Сергія Шевченка і В'ячеслава Бєляєва, які відкрито підтримують анексію Криму. Про це повідомив віце-президент Федерації футболу Криму Олег Комуняр.

"Центр ліцензування Федерації футболу України розглянув звернення Федерації футболу АР Крим з приводу навчання Шевченко Сергія Яковича за програмою PRO-диплом УЄФА, який в даний момент є головним тренером сімферопольської футбольного клубу" ТСК ", який проводить свої матчі на тимчасово окупованій території АР Крим, а також дозволяв собі риторику невизнання територіальної цілісності України, і має паспорт громадянина РФ.

За результатами розглянутого звернення Сергій Шевченко був відрахований з програми навчання. Також відрахований був і В'ячеслав Бєляєв - прихильник "русского мира". Для якого "Крим - Росія" (сам він ходив на "референдум" і не приховує цього), в Україні - Хунта, а "прокурор" Криму Поклонська - говорить тільки правду", - написав Комуняр на своїй сторінці в Facebook.

"Щоб не допустити такі непорозуміння в подальшому, федерації з регіонів АР Крим та зони проведення АТО надаватимуть гарантії по кожному кандидату", - також зазначив Комуняр.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що два українські футболісти отримали довічну дискваліфікацію за гру в збірній "ДНР".