RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Голова ХОДА Світлична зустрілася з українськими боксерами–учасниками ЧЄ-2017

Перед початком Чемпіонату Європи з боксу, який стартує в Харкові 16 червня, голова ХОДА Юлія Світлична зустрілася з представниками України, передавши спортсменам слова підтримки від президента України Петра Порошенка.

Губернатор побажала українським спортсменам витримки, терпіння і перемоги, передає прес-служба ОДА.

«Мені дуже приємно, що місцем проведення заходу такого масштабу - чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків, який вперше проходить в Україні, - обрано саме Харків. Дуже сподіваюся, що українським спортсменам наш регіон принесе удачу, і кожен з вас покаже, на що він здатний», - звернулася Світлична до спортсменів.

При цьому головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський повідомив, що команда з 1 червня знаходиться в Харкові. У складі команди - 10 спортсменів, які представляють Харківську, Київську, Львівську, Запорізьку, Одеську, Хмельницьку, Полтавську області та місто Київ.

«У нас молода, гарна, амбіційна команда. Умови для тренувань створені прекрасні. Однак результат спрогнозувати складно. Бокс – це бокс. Розраховуємо, що без медалей ми не залишимося», - сказав Дмитро Сосновський.

9 червня в Харкові пройшло відкрите тренування збірної команди України з боксу. Урочисте відкриття чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків відбудеться 16 червня в Палаці спорту «Локомотив». У спортивному змаганні братимуть участь близько 400 учасників з 40 країн. Завершиться чемпіонат 24 червня.