RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Німеччина стала тріумфатором Кубка Конфедерацій: відеоогляд

Збірна Німеччини стала тріумфатором Кубка Конфедерацій. У фінальному матчі турніру, який відбувся в Санкт-Петербурзі, німці обіграли збірну Чилі.

Початок матчу пройшов за повної переваги чилійської збірної, але вона в підсумку пропустила першою. Діас перед своїм штрафним подарував м'яч Вернеру, той віддав на Штіндля, якому залишалося закотити м'яч у порожні ворота. Після голу небезпечніше виглядала вже Німеччина, яка в другій половині тайму мала ще пару непоганих моментів.

У другому таймі відігратися збірній Чилі не вдалося. Найкращий момент у чилійців упустив Сагаль, який з центру штрафного метрів з семи запустив м'яч над поперечиною. Уже в доданий до тайму час Санчес мав шанс, щоб відзначитися зі штрафного, але тер Стеген зреагував на його удар.

Чилі - Німеччина - 0:1
Гол: Штіндль, 20

Чилі: Браво, Медель, Босежур, Хара, Відаль, Арангіс (Сагаль, 81), Варгас (Пуч, 81), Ернандес, Санчес, Діас (Валенсія, 53), Ісла

Німеччина: тер Стеген, Мустафі, Рюдігер, Хектор, Гінтер, Руді, Кімміх, Горецка (Зюле, 90), Дракслер, Штіндль, Вернер (Джан, 79)

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Чилі - Німеччина.