RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Хацкевич розповів, як мотивував футболістів "Динамо" на подвиг в Белграді

28 вересня київське "Динамо" на виїзді обіграло сербський "Партизан" в матчі Ліги Європи. Кияни поступалися після перерви з рахунком 0:2, але у другому таймі забили три м'ячі і здобули перемогу.

Після матчу наставник українського клубу Олександр Хацкевич розповів про те, що сказав своїм футболістам у перерві матчу.

"Чекав цього питання. Якщо повернутися до матчу з "Скендербеу", то тоді емоційний фон був таким, що потрібно було завести хлопців. Сьогодні ж, навпаки, їх треба було заспокоїти. У першому таймі була дуже висока зарядженість, і це призвело до великої кількості браку при переході від оборони до атаки. У перерві сказав хлопцям забути помилки, допущені в першому таймі, взяти м'яч під контроль і все-таки побудувати гру так, як ми і планували.

Заміни підсилили нашу гру. Бесєдін добре чіплявся за м'яч, а Мораес вирішив результат матчу. Хлопці вийшли і підсилили нашу гру. Можна сказати, що проведені нами заміни вплинули на результат матчу

Сьогодні після першого тайму Циганков відчув проблеми з привідним м'язом, ось ми і вирішили так перебудуватися: Буяльського перевели на правий фланг півзахисту, а Гармаш став грати трохи "нижче". Головне, що це принесло результат! Що стосується Буяльського, то він зіграв ефективно, забив м'яч. Для нього ця позиція не нова", - зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Зоря" сенсаційно обіграла "Атлетик" і здобула історичну перемогу у Лізі Європи.