RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Хацкевич розповів про втрати "Динамо" після матчу з "Янг Бойз"

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич підвів підсумки матчу Ліги Європи з "Янг Бойз", який завершився внічию - 2:2.

У цій грі відразу два футболісти українського клубу залишили поле через ушкодження.

"Може згори вам здалося, що було два різних таймів. Ми і в першому таймі досить активно грали, але без удачі не може обійтися. Були моменти – Мбокані підвела виконавська майстерність, Гонсалес повинен був забивати.

У наші ворота м'ячі залітали після рикошету і подачі зі стандартного положення. Ці моменти ми розберемо всередині команди, хто і за кого персонально відповідав. Вони люблять контролювати м'яч. Ми намагалися діяти в подібному ключі, але у нас також був і швидкий перехід в атаку.

Намагалися "розхитувати" суперника, шукати вільні зони на флангах, вриватися в них з глибини. Щось вийшло, а що-ні. Хлопці на футбольному полі самі вирішують, коли потрібно зберегти м'яч, а коли прискорити гру. Чому у Гонсалеса не виходить завершальний удар? Тут багато аспектів - майстерність, клас, холоднокровність, виконання. У першому таймі він повинен був забивати, а у другому, коли вийшов один на один... Міг брати гру на себе, але він прийняв таке рішення... Це виконавська майстерність.

Що з Відою і Сидорчуком? На жаль, нам дуже дорого ця нічия обійшлася. Хоча в плані турнірної стратегії результат досить непоганий. У Види дуже серйозне розсічення, а Сидорчук завтра пройде медобстеження і стане все ясно", - розповів Хацкевич.

Раніше "Апостроф" публікував результати всіх матчів Ліги Европы19 жовтня.