RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Можемо не виграти: в "Фейєнорді" розхвалили "Шахтар" перед матчем Ліги чемпіонів

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і головний тренер "Фейєноорда" Джованні ван Бронкхорст поділилися очікуваннями від майбутньої зустрічі в Лізі чемпіонів, яка відбудеться сьогодні, 1 листопада.

ШАХТАР - ФЕЙЄНООРД: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Ми провели прекрасний поєдинок в Нідерландах на полі суперника. Можливо, лише на перших хвилинах піддалися пресингу "Фейєноорда", проте потім виправили ситуацію. Думаю, гра буде відрізнятися не сильно. Можливо, в складах з'являться два-три інших футболіста або їх індивідуальні дії стануть іншими, але за два тижні команди не можуть радикально змінитися, тому ми побачимо в Харкові приблизно такий же футбол.

Ми поважаємо нашого опонента і знаємо його гідності. Ми розглядаємо "Фейеноорд" не по результатам, а за їхніми діями на полі. У перші кілька хвилин вдома вони створили нам багато проблем. Очікуємо складної гри з дуже сильним суперником", - наводить слова Фонсеки офіційний сайт "Шахтаря".

Також головний тренер "Шахтаря" відзначив, що автор дубля у першій грі проти "Фейєноорда" Бернард готовий повернутися на поле після травми.

ШАХТАР - ФЕЙЄНООРД: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Ван Бронкхорст відзначив колективні дії "Шахтаря" і заявив, що його команда може не досягти потрібного результату.

"Спробуємо добитися позитивного результату, щоб зберегти шанси хоча б на Лігу Європи. Припускаю, що ми і не виграємо. "Шахтар" - один з найсильніших в групі, у них класні виконавці. Щоб на щось розраховувати, потрібно показати стовідсоткову самовіддачу. Донеччани багато років виступають в Лізі чемпіонів. Прекрасна команда, яка довела це в Роттердамі. У їх складі є бразильці, які роблять гру більш динамічною і здатні створити проблеми будь-якому футболісту, як це було в першому матчі. Але перш за все "Шахтар" сильний колективними діями", - сказав головний тренер "Фейєноорда".

Раніше "Апостроф" опублікував прогноз букмекерів на матч "Шахтар" - "Фейєноорд".