RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Ні кумівству: легендарний Лох знову залишився без олімпійського "золота"

На Зимових Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані розіграний останній комплект медалей в санному спорті. Команди змагалися у змішаній естафеті.

Як повідомляє "Апостроф", впевнену перемогу в естафеті здобула команда Німеччини в складі Наталі Гайзенбергер, Йоханнеса Людвіга, Тобіасв Вендля і Тобіаса Арльта.

А Гайзенбергер, Вендль і Арльт стали першими в історії санного спорту чотириразовими олімпійськими чемпіонами.

ОЛІМПІАДА 2018: ВСІ РЕЗУЛЬТАТИ 15 ЛЮТОГО

Міг до них приєднатися і легендарний триразовий олімпійський чемпіон Фелікс Лох. Але його батько Норберт Лох, який є і головним тренером збірної Німеччини з санного спорту, поставив на гонку Йоханнеса Людвіга, який в особистій першості фінішував вище за "Залізного Фелікса". Нагадаємо, Фелікс Лох сенсаційно програв особисту першість, зробивши жахливу помилку на останніх метрах четвертого заїзду. Людвіг же завоював бронзові медалі.

А оскільки в німецькому спорті на чолі кута спортивні результати, а не родинні зв'язки, то "Залізний Фелікс" не потрапив в заявку на естафету. Ось у кого б повчитися нашим політикам, серед яких процвітає кумівство.

"Як тренер не бачу жодної проблеми, але як батькові мені важко. Мені потрібно дві-три тижні, щоб відійти від цього і відчути себе краще. Фелікс - великий чемпіон. Я займаюся цією роботою 10 років, і вперше за цей час я не відреагував емоційно на те, що Фелікс програв гонку. Для нього це не проблема. За п'ять хвилин після гонки він підійшов до журналістів і сказав: "Це спорт" і "Я передчуваю наступні чотири роки і Олімпіаду в Пекіні", - сказав Норберт Лох після перемоги німців в естафеті.

Зазначимо, що 28-річний Фелікс Лох збирається поїхати на Олімпіаду в Пекін і завоювати там своє четверте "золото".

ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ-2018

Санний спорт. Змішана естафета

1. Наталі Гайзенбергер, Йоханнес Людвіг, Тобіас Вендль / Тобіас Арльт - 2:24.517 хв
2. Алекс Гоф, Самуель Едні, Трістан Вокер / Джастін Сніт +0.355 с
3. Маделайн Егле, Давід Гляйршер, Петер Пенц / Георг Фішлер +0.471 с