RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Син крутіше батька: австрійський чемпіон розповів зворушливу історію після перемоги на Олімпіаді

Австрійський гірськолижник Маттіас Майєр прокоментував свій тріумф в супергіганті на Олімпійських іграх в Пхенчхане.

Розмовляючи з журналістами, спортсмен згадав про те, що в 1988 році його батько також здобував медаль на Олімпіаді в супергіганті. Тоді Майєр-старший став другим.

ОЛІМПІАДА 2018: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН 16 ЛЮТОГО

"Я не знаю, що сказати. Це просто неймовірно. Чотири роки тому я переміг у швидкісному спуску, а сьогодні став олімпійським чемпіоном в супергіганті. У мене немає слів. Спасибі моїй команді і сім'ї. Це дивно.

Треба також подякувати мого фізіотерапевта. Він проробив відмінну роботу. Після комбінації у мене сильно боліло стегно. Я не знав, чи зможу вийти на старт вчора. Але все нормально. Я не думав про біль, а зосередився на виступі.

Я намагався викластися по максимуму зі старту до фінішу. Так, були невеликі помилки, але точно цю трасу не знає ніхто. Я міг подивитися п'ять або шість стартів до свого виступу. Це допомогло мені продумати вірний маршрут.

У 2015 році я отримав переломи двох хребців, але завжди вірив, що зможу повернутися.

У 1988 році мій батько завоював срібло в супергіганті в Калгарі. Все життя я дивився на цю нагороду. Вона була в нашій вітальні. Я радий, що тепер і у мене є медаль. Він тепер може дивитися на мою", - наводить слова Майєра Олімпійський канал.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що американського коментатора звільнили за жарт про форми олімпійської чемпіонки.