RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Португалія - Іспанія: емоції футболістів і тренерів після неймовірного матчу

Гравці і тренери збірних Португалії та Іспанії поділилися своїми емоціями після фантастичного матчу, який завершився внічию 3:3.

Слова португальців та іспанців наводить Sports.ru.

Кріштіану Роналду, нападаючий збірної Португалії: "Іспанія контролювала м'яч, але нічия - справедливий результат. Команда багатьом пожертвувала. Ми грали проти одного з фаворитів і знали, що буде складно".

Давид де Хеа, воротар збірної Іспанії: "Ми провели хороший матч. Думаю, ми заслуговували більше, з огляду на реакцію команди. Таке у футболі може траплятися. Помилки трапляються. Хто носить рукавички, знає, як складно, коли виходиш на поле. Тренер і партнери по команді мене підтримали".

Бернарду Сілва, півзахисник збірної Португалії: "Це був приголомшливий матч у виконанні Роналду, який показав свій найкращий футбол. Португалія провела відмінну гру, особливо в першому таймі. Ми вели в рахунку, але в стартові 15 хвилин другої половини у нас були труднощі. Знали, що доведеться віддати багато сил, бігати без м'яча. Іспанія - дуже майстерна команда, але в кінцівці Кріштіану зумів забити. Це справедливий і гарний результат для обох збірних".

Жерар Піке, захисник збірної Іспанії: "У нас було більше моментів. А у них - три удари в площину і три голи. Іноді такі ігри трапляються. Коли в першому матчі на чемпіонаті світу в твої ворота швидко призначається пенальті і суперник виходить вперед, то підсумкові відчуття від гри можна назвати непоганими. У Роналду є схильність пірнати".

Фернанду Сантуш, головний тренер збірної Португалії: "Результат вийшов справедливим. Ми добре почали гру, але після голу сталося незрозуміле, ми стали часто сідати до воріт, а Іспанія могла робити те, що вміє найкраще - володіти м'ячем. Але ми добре відповіли, мали 2-3 контратаки і могли зробити рахунок 2:0. нам це не вдалося, і в підсумку наша команда пропустила м'яч, який був дуже сумнівним. Однак нам вдалося знову забити до перерива. Це був дуже інтенсивний матч двох хороших команд".

Фернандо Йєрро, головний тренер збірної Іспанії: "Коли у суперника є такий гравець, як Кріштіану, який здатний на подібне... Але я дуже задоволений командою. Ми зробили важливий крок, коли відігралися. Команда билася і не переставала вірити в себе, не дивлячись на все, що відбувалося. Дієго Коста був дуже хороший, як і вся команда в цілому. Я всім задоволений".

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Роналду феноменально увійшов в історію чемпіонатів світу.