RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Використали: соратник Путіна розлютив знаменитого футболіста

Один з найкращих футболістів світу Мохамед Салах, якого зробили почесним громадянином Чечні, задумався над тим, щоб покинути збірну Єгипту через Рамзана Кадирова.

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело, наближене до футболіста. Цю інформацію підтверджуть і джерела AP.

Салах вважає, що його використали заради піару, і незадоволений тим, що відбувається. Єгиптянин не хоче бути втягнутим в те, що не стосується футболу, а також, щоб його ім'я використовували для чийогось політичного іміджу.

Відзначимо, що збірна Єгипту на ЧС-2018 базується в Чечні. До вечері, на якій Салаху було присвоєно звання почесного громадянина Чечні, Кадиров також зустрічався з нападаючим для того, щоб провести для нього екскурсію по стадіону в Грозному.

У збірній Єгипту інформацію про можливий відхід Салаха спростовують. "Нічого подібного. Салах знаходиться на тренувальній базі і тренується разом зі своїми колегами. Він нічого такого не повідомляв керівництву делегації", - заявив керівник інформаційного відділу єгипетської збірної Усама Ісмаїл.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", на чемпіонаті світу-2018 гол Салаха не допоміг збірній Єгипту домогтися позитивного результату в матчі проти збірної Росії.