RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Дуже важко: Ломаченко зіткнувся з несподіваною проблемою

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко заявив, що йому важко змусити себе знову почати тренуватися після тривалої відпустки.

Про це Ломаченко розповів в інтерв'ю своєму офіційному каналу на YouTube.

"Перерва дійсно дуже велика. Зараз дуже важко змусити себе працювати і зібратися. Відпочинок вийшов дуже різноплановим: природа, полювання, рибалка, друзі, сім'я, шашлики, навіть один раз вийшло виїхати закордон з Сашком Усиком, з кумами, з дітками на море.

Чи скучив по рингу? Не сказав би, що скучив. Коли пульс піднімається за 160, одразу ж зникає бажання працювати. Це перші такі тривалі канікули в моїй кар'єрі. Вони розслабили трохи. Але знаю, що у мене попереду, які цілі і завдання. Вони змусять мене зібратися", - сказав Ломаченко.

Також український чемпіон розповів про хід відновлення після травми плеча: "Що стосується плеча, то за 100-відсоткової шкалою воно десь на 65-70 відсотків. Ще є болі і дискомфорт. Лікарі перед операцією говорили, що відновлення займе близько 6 місяців. Тільки в жовтні можна буде починати бити, тоді зникне біль. Роблю всю ту роботу, яка не несе навантаження не плече. Якщо я не відчуваю болю, то роблю цю роботу. Все, що викликає дискомфорт у плечі, перестаю робити".

Нагадаємо, свій попередній бій Ломаченко провів в травні цього року, відібравши чемпіонський титул у Хорхе Лінареса. Після цього український боксер переніс операцію на плечі. 8 грудня Ломаченку належить провести бій проти володаря чемпіонського поясу за версією WBO Хосе Педраси.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко вийшов на перше місце в престижному боксерському рейтингу.