RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кров юшила з вух: потерпілий від рук російських футболістів розкрив моторошні подробиці побиття

Водій ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової Віталій Соловчук, який став жертвою російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, розкрив деталі свого побиття.

Слова Соловчук наводить Mk.ru.

"Машина "Мерседес" була припаркована на 2-ий Брестській вулиці. Я очікував Ольгу Вікторівну, вона була на зйомках. Раптом в машину сіла якась п'яна дівчина, мовляв, погріюся. Від неї йшов різкий запах парфумів. Ольга Вікторівна не любить такі сильні запахи. я попросив дівчину вийти, вона почала лаятися: "Не вийду - і крапка!". Підійшов якийсь хлопець, приблизно через 40 секунд-хвилину, відкрив двері і забрав її. Буквально через пару хвилин я вже хотів, було, від'їжджати, як почув звук - стук по машині, нібито щось розбилося.

Вийшов подивитися, що кинули в машину. Побачив групу молодих людей. Вони були агресивні, почали питати, мовляв, ти знаєш, хто я. І все в такому роді. Кричали, що я їх нібито образив. Цього не було - я ж на роботі. А потім вони почали мене бити.

Щонайменше п'ять осіб наносили удари. Били руками і ногами. Я неодноразово падав на асфальт. В основному били в область голови. Під час побиття кричали, щоб не надумав писати заяву. Через деякий час вони залишили мене, напевно, вирішили, що ще трошки, і буде набагато більш плачевний результат. Я не бачив, куди вони втекли, мені не до цього було", - розповів Соловчук.

"Я погано щось розумів. Сів в машину, від'їхав з 2-ї Брестської до концертного залу Чайковського. Мені було погано, хотів скоріше виїхати від цього місця, щоб побиття не повторилося. Зупинився, вийшов з машини, тут до мене підійшов незнайомець, який бачив всю цю історію. Він сказав, що викликав поліцію. Я залишився чекати. А незабаром прибігла Ольга Вікторівна. Вона, звичайно, була в шоці", - додав він.

"У мене черепно-мозкова травма, перелом кісток носа, забій м'яких тканин обличчя. Втратив багато крові, вона юшила аж з вух. Весь одяг просякнутий кров'ю", - також зазначив Соловчук.

Нагадаємо, жертвою футболістів і їх компанії потім також став російський чиновник Денис Пак. Крім того, за даними ЗМІ, до побиття водія Кокорін і Мамаєв розгромили вагон поїзда. Відомо, що за відео з бійкою з Паком в кафе футболісти пропонували солідну суму.

Раніше повідомлялося про те, що в "Краснодарі" планують розірвати контракт з Мамаєвим, в той же час "Зеніт" м'яко відреагував на скандал з Кокоріним.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що в Росії поліція нарешті взялася за Кокоріна і Мамаєва.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол