RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Усик - Беллью: відомі боксери дали прогноз на чемпіонський супербій

Відомі боксери дали свій прогноз на бій між абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком і британцем Тоні Беллью.

УСИК - БЕЛЛЬЮ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Екс-чемпіон світу Девід Хей, який двічі поступався Беллью, вважає, що британець по ходу бою буде шукати свій шанс на нокаут:

"Усик не володіє нокаутуючим ударом. А це вже аргумент на користь Беллью. Завдання Усика - перемогти одноголосним рішенням суддів. А це значить, що Тоні повинен шукати шанс вчасно викинути свій фірмовий лівий хук. Беллью б'є набагато могутніше більшості боксерів першої важкої ваги. Повірте, мені є з чим порівнювати. Я бився з Володимиром Кличком, спарингував з Деонтеєм Уайлдером. І той, і інший влучали в мене, у них відмінний удар. Але жоден з них не б'є так само сильно, як Беллью", - цитує Хея wrestlingua.com.

Російський боксер Мурат Гассієв, який у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу поступився Усику, назвав українця фаворитом бою.

"Я з великим інтересом чекаю поєдинку, сподіваюся побачити цікавий бій. Звичайно, я вважаю Сашу явним фаворитом, але принадність боксу в його непередбачуваності, а Беллью багато разів перемагав, коли на нього ніхто не ставив. Думаю, що Беллью повинен багато і жорстко атакувати, а фехтування з Усиком ні до чого доброго не призведе", - наводить слова Гассіева "Спорт-Експрес".

Український екс-чемпіон світу В'ячеслав Сенченко розповів, чому у Беллью виникнуть проблеми з Усиком.

"Подивившись бої Беллью з боксерами лівшами, я зрозумів, що у нього є проблема з такими хлопцями: він падав від Макабу і Стівенсона і обидва вони були лівшами. Думаю, і з Сашком у нього в бою будуть проблеми, так як Саша тримає високий темп бою і викидає багато ударів, думаю, за рахунок цього він і виграє цей бій", - цитує Сенченка Luckypunch.net.

Бій Усик - Беллью відбудеться сьогодні, 10 листопада.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережу потішило відео з жартівливою витівкою Усика перед боєм з Беллью.