RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Словаччина - Україна: прогнози експертів на матч Ліги націй

16 листопада збірна України проведе заключний матч групового етапу Ліги націй - на виїзді "жовто-сині" зіграють проти збірної Словаччини. Експерти дали свої прогнози на цю зустріч.

СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Екс-гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв вважає, що матч завершиться перемогою Словаччини.

"Гра збірної і її результати імпонують. Але цей матч для збірної вже нічого не означає - завдання вже вирішено. Думаю, що Андрій Шевченко в цьому матчі буде експериментувати. Ми побачимо багато нових імен в складі, яких не бачили в минулих матчах. На мою думку, обидві команди заб'ють, але Словаччина виграє", - сказав Алієв для FootballHub.

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик також ставить на словаків.

"Україна вже зайняла перше місце в своїй групі, і останній тур нічого не означає, крім статусу і перспектив на майбутнє. У той же час для словаків ця гра дуже важлива - їм потрібно залишитися в дивізіоні B. І перемога в матчі проти України залишає Словаччині хороші шанси. Плюс словаки приймають українців вдома, у них є перевага. Моя ставка - Словаччина переможе і тотал більше 2,5 голів. Також я б ризикнув і поставив на дебютний гол Романа Яремчука за збірну України", - сказав Циганик.

Найкращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко вважає, що матч завершиться внічию.

"Очікую, що українці зіграють агресивно в атаці, а не гратимуть від оборони. Про результат думати не потрібно, тому буде можливість спробувати щось нове. Це прекрасна можливість для молоді. Мені подобається Мар'ян Швед. Подивимося, чи довірить йому Шевченко місце на поле. Зараз у тренера руки розв'язані.

Конкретний рахунок не стану вгадувати. Сподіваюся на перемогу, проте вважаю, що буде результативна нічия. У першій грі команди грали до першої помилки. Зараз ситуація змушує словаків йти вперед, щоб домагатися результату, а українці зможуть скористатися вільними зонами і створеними моментами. Немає сенсу закриватися, потрібно набувати досвіду в атакуючій грі", - цитує Саленка Bookmaker-ratings.

Матч Словаччина - Україна пройде 16 листопада.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що захисник збірної України здивував вокальними даними, виконавши радянський хіт.