RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Шахтар" у фантастичному матчі здобув першу перемогу в Лізі чемпіонів: відеоогляд

Донецький "Шахтар" здобув першу перемогу у розіграші Ліги чемпіонів 2018-2019. У фантастичному матчі п'ятого туру групового етапу "гірники" в Німеччині обіграли "Гоффенгайм".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Гоффенгайм" - "Шахтар".

Тренерський штаб "Шахтаря" вирішив зіграти у цьому матчі у три центральних захисники, чим неабияк здивував суперника. Тактика "гірників" принесла свої плоди вже в перші 15 хвилин гри, коли Ісмаїлі і Тайсон встановили на табло рахунок 0:2. Правда, "Гоффенгайм" дуже швидко відіграв один м'яч, а до перерви і взагалі зрівняв рахунок.

На 60-й хвилині "Гоффенгайм" залишився в меншості - Адам Салаї за дві хвилини отримав дві жовті картки і відправився в роздягальню.

У неймовірній кінцівці матчу перемагати могли і ті, і інші. Так, "Шахтар" врятувала поперечина, а ще двічі гравці "Гоффенгайма" не влучали у ворота з забійних положень. У той же час "гірникам" не пощастило після ударів Тайсона і Майкона, коли м'яч влучив у штангу.

Розв'язка наступила в компенсований до другого тайму час - "Шахтар" провів чудову атаку, яку завершив Тайсон.

ГОФФЕНГАЙМ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

У паралельному матчі "Ліон" і "Манчестер Сіті" зіграли внічию - 2:2. Таким чином, "Шахтар" зберігає шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Після п'яти турів у групі F у "Манчестер Сіті" - 10 очок, у "Ліона" - 7, у "Шахтаря" - 5, у "Гоффенгайма" - 3. У заключному турі "гірники" зустрінуться з французьким клубом.

"Гоффенгайм" - "Шахтар" - 2:3
Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40 - Ісмаїлі 14, Тайсон 15, 90+3.

"Гоффенгайм": Бауманн, Кадержабек, Бічакчич, Фогт, Нордтвейт (Гріллітч, 84), Шульц (Гріфо, 85), Цубер (Нельсон, 77), Салаї, Демірбай, Крамаріч, Бельфоділ.

"Шахтар": Пятов, Данченко (Бутко, 90+4), Матвієнко, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Майкон, Степаненко (Патрік, 77), Коваленко (Дентіньо, 85), Тайсон, Мораес.

Попередження: Салаї, Фогт, Демірбай - Степаненко, Матвієнко, Кривцов, Данченко, Пятов

Вилучення: Салаї, 60

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР